Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Μιχαήλ σε δηλώσεις του για το θέμα της απεργίας στην εταιρεία λεωφορείων «Ζήνων», ανέφερε ότι ζήτησε από τους εκπροσώπους της εταιρείας να εξηγήσουν τους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν στην απεργία, σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με το Δ.Σ. της εταιρείας.
Το Δ.Σ. της εταιρείας, πρόσθεσε, υπέβαλε κάποια αιτήματα προς το Υπουργείο, το οποίο έδωσε τις ενδεικνυόμενες απαντήσεις καλώντας παράλληλα την εταιρεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για άρση της απεργίας.
Το Δ.Σ. της εταιρείας θα συγκαλέσει, ανέφερε ο κ. Μιχαήλ, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για να λάβει τις ανάλογες αποφάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




