Ισχυρισμοί πατέρα μαθητή: «Η αναγωγή στέρησε την Ιατρική από το παιδί μου» - Εξετάζει ο Χανδριώτης - ΕΓΓΡΑΦΟ

Ισχυρισμοί πατέρα μαθητή: «Η αναγωγή στέρησε την Ιατρική από το παιδί μου» - Εξετάζει ο Χανδριώτης - ΕΓΓΡΑΦΟ

16:16 (03/07) - Πατέρας μαθητή υποστηρίζει ότι ο γιος του βάσει των επιδόσεών του στις Παγκύπριες Εξετάσεις πέτυχε την είσοδό του στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, ωστόσο με την αναγωγή των αποτελεσμάτων έμεινε εκτός…

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Μάλιστα, κάνει λόγο για ανεξήγητη είσοδο μαθητών στη σχολή ιατρικής, οι οποίοι βάσει των όσων αναφέρει είχαν χαμηλότερες επιδόσεις απ΄αυτές του υιού του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο εν λόγω γονέας την Τρίτη (02/07) έχει υποβάλει γραπτώς παράπονο στην Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην εν λόγω επιστολή καταγράφονται και ξεκάθαρα στοιχεία (πίνακες κτλ.) που κατά τη θέση της οικογένειας φανερώνουν κατάφορη αδικία του μαθητή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του εν λόγω μαθητή, μετέβη εντός της ημέρας στο Υπουργείο και συναντήθηκε με τον Ανώτερο Λειτουργό του Υπουργείου και Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρη Χανδριώτη.

Ο τελευταίος φέρεται να δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το παράπονο του πατέρα.

Το ThemaOnline επιχείρησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον κ. Χανδριώτη για να λάβει τις θέσεις του για τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του μαθητή, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε καταστεί δυνατό.

Η επιστολή του πατέρα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE