ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για το θάνατο του 44χρονου Κώστα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για το θάνατο του 44χρονου Κώστα

«Τα ακριβή γεγονότα ως προς τον τρόπο χειρισμού του περιστατικού, θα διαφανούν στην Έκθεση Γεγονότων που θα ετοιμαστεί, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Υγείας», αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΟΚΥπΥ.

Ο ΟΚΥπΥ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (5/7) αναφέρεται στο περιστατικό θανάτου του 44χρονου Κώστα Πέτρου, το οποίο έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής του Omega, «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους και στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου. 

Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει ότι όσον αφορά το περιστατικό θανάτου ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, «η Διεύθυνση της Περιφέρειας Λάρνακας-Αμμοχώστου επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος».

Ο άτυχος Κώστας, καταλείπει σύζυγό και δύο παιδιά ηλικίας 8 και 22 με τον Υπ. Υγείας να εκφράζει τα συλλυπητήρια του και να δηλώνει ότι «σίγουρα θα γίνει διερεύνηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE