Η Κόνι Μεταξά ανεβάζει στα ύψη τον υδράργυρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κόνι Μεταξά ανεβάζει στα ύψη τον υδράργυρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φορά μαγιό και ποζάρει σαν μοντέλο

Οι πόζες και τα καμώματά της έχουν σχολιαστεί πάρα πολλές φορές, ενώ διαθέτει πλέον το δικό της φανατικό κοινό και στο Instagram.

Η Κόνι Μεταξά, με περισσότερους από 210.000 followers, είναι μία κατηγορία μόνη της και έχει πάντα θέση στα αφιερώματα με τις σέξι περσόνες της σόουμπιζ.

Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν σταματά να φορά τα μικροσκοπικά της μαγιό και να ποζάρει με λάγνο βλέμμα, τρελαίνοντας τους άντρες θαυμαστές της.

Η Κόνι, πάντα, ξεχωρίζει για το στυλ και τον τρόπο που «στήνεται» στο φακό, θυμίζοντας μοντέλα με εμπειρία στο χώρο.

Αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ένα καυτό μαγιό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασίας στις παραλίες της Ελλάδας!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE