ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μνηστήρες για Ιμπάνιες και οι όροι για το ταξίδι

Οι μνηστήρες για Ιμπάνιες και οι όροι για το ταξίδι

Ο Λουίς Ιμπάνιες παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άρη για τη θέση του αριστερού μπακ με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών ωστόσο νέα δεδομένα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες από την πλευρά του Αργεντινού.

Τον 31χρονο αμυντικό διεκδικούν ομάδες από την Τουρκία, το Ιράν και την Αργεντινή με υψηλότερες οικονομικά προτάσεις από αυτήν του Άρη, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του παίχτη καθώς ο ίδιος επιθυμεί να παίξει σε ομάδα ισχυρής δυναμικής που θα πρωταγωνιστήσει σε εγχώριο και μη επίπεδο.

Ο ατζέντης του Αργεντινού, σε συνομιλία του με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντίνο Διαμαντόπουλο, μετέφερε κάποιους όρους που θέτει ο παίχτης του για να πει το τελικό “ναι”. Αν ο Άρης απαντήσει θετικά μέσα στις επόμενες ώρες, ο ατζέντης του Ιμπάνιες θα βρίσκεται, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Πηγή: www.yellownews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top