ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To ξαναζεσταμένο ΦΑΓΗΤΟ, στην ανάγκη μπορεί να’ ναι ΝΟΣΤΙΜΟ…

To ξαναζεσταμένο ΦΑΓΗΤΟ, στην ανάγκη μπορεί να’ ναι ΝΟΣΤΙΜΟ…

Ελέω της απόφασης (ενδεχομένως μέχρι νεοτέρας) του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους, να μην πάρουν άλλους παίχτες από την αλλοδαπή, η τεχνική ηγεσία στα παιχνίδια με τον Άρη για το Γιουρόπα Ληγκ, είναι αναγκασμένη να στηριχθεί στο έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεση της.

Είναι κάποιοι παίχτες που είχε ακουστεί, μόλις έκλεισε η περασμένη σεζόν (και ήταν βάσιμες οι πληροφορίες) ότι δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ένας απ’ αυτούς ήταν ο Κροάτης Ατνάν Αγκάνοβιτς, τον οποίο αποφάσισε να επαναφέρει μετά από τρία χρόνια ο κόουτς των κυπελλούχων, αλλά ο παίχτης δεν του έδωσε παρά πολλά… πράγματα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και θα τιμήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν έξι μήνες. Τον έβαζε κυρίως σε ρόλο εξτρέμ ο προπονητής, στα λίγα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε.

Πρόκειται για παίχτη, που η κλασική του θέση είναι επιτελικός χαφ. Να μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να τον δούμε βασικό στα παιχνίδια με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης (το πρώτο προγραμματίζεται για τις 25 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης), πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Για πολλούς οπαδούς, η περίπτωση του Αγκάνοβιτς, ίσως να… μοιάζει με «ξαναζεσταμένο φαγητό». Όμως, ειδικά για κάποιο που δεν έχει πολλά χρήματα στην τσέπη, ακόμα κι αυτό το φαγητό μπορεί να είναι νόστιμο…

Ξέροντας τον Κροάτη από την πρώτη του θητεία στην ΑΕΛ, αλλά και την κατά εποχή που ανήκε στην ΑΕΛ Λαρίσης (είδαμε αρκετά παιχνίδια της ομάδας του Θεσσαλικού κάμπου από την τηλεόραση), το πιστεύουμε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατή εσωτερική μετεγγραφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top