Πρόταση για Ασένσιο!

Πρόταση για Ασένσιο!

Προσφορά ύψους 74 εκατομμυρίων ευρώ σχεδιάζει να κάνει η Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Μάρκο Ασένσιο.

Έτοιμη να επανέλθει με «ισχυρή» προσφορά για τον μεσοεπιθετικό, Μάρκο Ασένσιο, είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι «κόκκινοι» σχεδιάζουν να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα φτάνει τα 74 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Οι «μερένχες» δεν έχουν σκεφτεί να πουλήσουν τον 23χρονο παίκτη τους, όπως και πέρυσι που είχε ξανά ενδιαφερθεί η Λίβερπουλ, εκτός αν υπάρξει μια πολύ σημαντική προσφορά.

Βέβαια ο Γάλλος προπονητής, Ζινεντίν Ζιντάν, θα δεχόταν την «απομάκρυνση» του Ισπανού μέσου, ο οποίος ήταν από τους σημαντικότερους που είχε, μόνο αν γίνει ανταλλαγή με το Μανέ, για να καλύψει το κενό στο ρόστερ του.

Την σεζόν 2018-19 ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ είχε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 6 γκολ και 7 ασίστ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σχεδιάζει να φέρει τον παίκτη στο «Άνφιλντ», καταθέτοντας ενδεχομένως ακόμα καλύτερη προσφορά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE