ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Πώς προέκυψαν οι αναθυμιάσεις – Λιποθύμησαν άτομα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Πώς προέκυψαν οι αναθυμιάσεις – Λιποθύμησαν άτομα

Τέλος καλό, όλα καλά με τις αναθυμιάσεις, λόγω διαρροής χημικών ουσιών σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου στην Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης (11/7).

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε από την σκηνή ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, κ. Μάρκος Τράγκολας, οι αναθυμιάσεις προκλήθηκαν λόγω διαρροής και ανάμιξης δύο χημικών ουσιών, που δεν ήταν συμβατές μεταξύ τους, στον υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, από την ανάμιξη, υπήρξε αντίδραση και δημιουργήθηκαν εστίες αφρού στον χώρο.

Η διαρροή αποδόθηκε σε ανθρώπινο λάθος.

Όσον αφορά τα επτά πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο κ. Τράγκολας είπε ότι πρόκειται για προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ έγινε και αναφορά για λιποθυμίες ατόμων, λόγω των ασφυκτικών αναθυμιάσεων.

Ο κ. Τράγκολας, είπε ότι λόγω του περιστατικού, μίλησαν με την υπεύθυνη ασθενοφόρων και στο σημείο έσπευσαν τόσο ασθενοφόρα από το Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και από άλλες περιοχές, κυρίως προληπτικά.

Πλέον, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής, μετά τις ενέργειες της Υπηρεσίας, δεν υπάρχει οποιαδήποτε οσμή στο ξενοδοχείο. Σημειώνεται ότι τις χημικές ουσίες, μάζεψαν από τον χώρο με ξηρή άμμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top