ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ευρώπη, η ποιότητα και ο Ζοαοζίνιο…

Η Ευρώπη, η ποιότητα και ο Ζοαοζίνιο…

O AΠΟΕΛ επέστρεψε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία, με νίκη στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Σαχτάρ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν εμφανώς βελτιωμένοι απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας. Είχαν πολλά τρεξίματα, έκλειναν καλά τους χώρους και δεν… ταλαιπωρούσαν την μπάλα. Ότι ακριβώς δεν έκαναν κόντρα στη Ριέκα το έκαναν κόντρα στη Σαχτάρ.

Ο Πάολο Τραμετσάνι… πρόβαρε ενδεκάδα Ευρώπης για τους πρωταθλητές, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και τις τελευταίες προπονήσεις και το φιλικό απέναντι στη Δόξα.

Ο Ιταλός θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές του, για να μπορέσουν να βοηθήσουν όποτε κληθούν να το κάνουν. Υπάρχει ποιότητα και παίκτες με πολύ καλά βιογραφικά στους γαλαζοκίτρινους, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν ο Ζοαοζίνιο δεν… έπεισε και μάλλον θα δει την πόρτα εξόδου με τους πρωταθλητές να είναι στο… ψάξιμο για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.

Διαβάστε: Προς την… έξοδο φετινή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top