Φόνος στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος – Δέχθηκε πέραν των 7 μαχαιριών
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του θύματος από το φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν εμφανώς βελτιωμένοι απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας. Είχαν πολλά τρεξίματα, έκλειναν καλά τους χώρους και δεν… ταλαιπωρούσαν την μπάλα. Ότι ακριβώς δεν έκαναν κόντρα στη Ριέκα το έκαναν κόντρα στη Σαχτάρ.
Ο Πάολο Τραμετσάνι… πρόβαρε ενδεκάδα Ευρώπης για τους πρωταθλητές, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και τις τελευταίες προπονήσεις και το φιλικό απέναντι στη Δόξα.
Ο Ιταλός θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές του, για να μπορέσουν να βοηθήσουν όποτε κληθούν να το κάνουν. Υπάρχει ποιότητα και παίκτες με πολύ καλά βιογραφικά στους γαλαζοκίτρινους, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν ο Ζοαοζίνιο δεν… έπεισε και μάλλον θα δει την πόρτα εξόδου με τους πρωταθλητές να είναι στο… ψάξιμο για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.
Διαβάστε: Προς την… έξοδο φετινή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις