Στον Τελικό του MEVZA αήττητες Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου

Στον Τελικό του MEVZA αήττητες Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου

Στον Τελικό του MEVZA που ολοκληρώνεται στις 22:00 με τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο πέρασαν οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Οι περίφημες M&M που εκπλήσσουν και στο Mokronog της Σλοβενίας πέρασαν με άνεση και τον ημιτελικό κερδίζοντας τις Τσέχες Dzuredova/ Svobodova με 2-0 σετ σε 30 λεπτά.

Η κυριαρχία Μαριότας και Μανωλίνας ήταν πασιφανής αφού κέρδισαν τα δυο σετ χαλαρά με 21-15 και 21-13. Το τελευταίο εμπόδιο πριν από το χρυσό είναι στις 22:00 απέναντι στις Radanovic και Vrbanc από την Κροατία που κέρδισαν τις Ζόγια Κωνσταντοπούλου και Έρικα Ζεμπύλα με 0-2 σετ.

Οι δυο Τσέχες θα παίξουν στις 20:00 στον μικρό Τελικό με τις Κωνσταντοπούλου και Ζεμπύλα.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE