ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάνει βασική επιλογή που είχε στο «ARVI Arena» ο Αυγουστή – Τι γίνεται με Γιαννιώτα, Νσούε και… κατασκοπεία

Χάνει βασική επιλογή που είχε στο «ARVI Arena» ο Αυγουστή – Τι γίνεται με Γιαννιώτα, Νσούε και… κατασκοπεία

Στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο «ARVI Arena» στη Μαριούπολη της Λιθουανίας ο Σελίμοβιτς ήταν ο εκλεκτός του Σωφρόνη Αυγουστή για παρτενέρ του Γιούστε στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Κάουνο Ζαλγκίρις.

Ο παίκτης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης (τον αντικατέστησε ο Σάλαι) μιας και απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού, με την ενημέρωση να κάνει λόγο για μυϊκό πρόβλημα, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων για μία βδομάδα με ένα δεκαήμερο περίπου.

Έτσι, ο προπονητής του Απόλλωνα στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ απέναντι στη Λιθουανική ομάδα δεν υπολογίζει στον Σέρβο αμυντικό.

Σε ότι αφορά τον Γιαννιώτα, ο οποίος μετέβη στην Ελλάδα το πρωί της περασμένης Πέμπτης από τη Λιθουανία, τακτοποίησε το προσωπικό ζήτημα που είχε με τη θητεία του στον στρατό και αναμένεται να φωνάξει παρών στη ρεβάνς με την Κάουνο Ζαλγκίρις.

Ο Παπουλής είναι στην Αθήνα και δίπλα στη σύζυγο του που έφερε προ ωρών στον κόσμο το δεύτερο τους αγοράκι.

Ο Νσούε συνεχίζει το ειδικό ατομικό πρόγραμμα καθημερινά προσπαθώντας να φτάσει όσο το δυνατό πιο σύντομα σε ικανοποιητικό βαθμό φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.  Αναλόγως με το πόσο έτοιμος θα είναι, θα εξαρτηθεί εάν θα δηλωθεί για τα παιχνίδια για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου λογικά θα είναι στις επιλογές Αυγουστή.

Τέλος, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί όπως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν, ζευγάρι μέσα από το οποίο θα μάθει αντίπαλο η Λεμεσιανή ομάδα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το σκορ του αγώνα στη Νορβηγία ήταν 2-2.  Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να μαζέψει τα… πάντα από το παιχνίδι ρεβάνς, όπου θα είναι μία δυνατή μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, θα τα δώσουν όλα για όλα για πρόκριση στον επόμενο γύρο στην έδρα της Ιρλανδικής ομάδας.  Υπήρχαν σκέψεις όπως κάνει το ταξίδι στην Ιρλανδία ο Περικλής Παπαπαναγή και ακολούθως να αποχαιρετήσει όλους στον Απόλλωνα για τον ΟΦΗ, αλλά φαίνεται ότι από τη στιγμή που μίλησε ο ίδιος δημόσια με το πέρας του προχθεσινού αγώνα, ότι θα γίνει προσπάθεια να ταξιδέψει άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top