Νίκη «θρίλερ» για την Κοπεγχάγη – Τι έκανε ο Πιέρος

Νίκη «θρίλερ» για την Κοπεγχάγη – Τι έκανε ο Πιέρος

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Δανία η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Οντένσε και ύστερα από ένα… ματς θρίλερ πήρε τη νίκη με 3-2. O πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 η ομάδα της Δανίας, έφερε τα κάτω πάνω στο ματς, κάνοντας την ανατροπή στο β’ μέρος.

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, πέρασε στο παιχνίδι στο 82’ παίρνοντας τη θέση του Γουίντ με το σκορ να βρίσκεται στο 3-2.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.