ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟΥ: Ένα ψέμα και δύο λάθη οδήγησαν στον 27χρονο

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟΥ: Ένα ψέμα και δύο λάθη οδήγησαν στον 27χρονο

Ένα ψέμα και δύο λάθη οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου χανιώτη, καθ' ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια μετέφερε μ' αυτό το άψυχο σώμα της γυναίκας, αλλά το αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες. Οταν πήγε στο τούνελ όπου πέταξε τη σορό είχε ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο αφήνοντας "ίχνη" από την παρουσία του στην περιοχή. Το αυτοκίνητο και το κινητό ήταν τα δύο λάθη.

Έτσι, μία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά …ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του.

Όταν πλέον βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών ο νεαρός Χανιώτης, γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών, φέρεται να έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση.

Ενώ το αυτοκίνητο του είχε καταγραφεί να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης (και δολοφονίας της Suzanne), εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντηση αυτή χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε.

Όταν πλέον έσφιξαν τον κλοιό γύρω του και του έδειξαν ότι είχαν στοιχεία που τον διέψευδαν, ο 27χρονος υποχρεώθηκε να ομολογήσει.

Όμως η ομολογία αυτή είχε πολλά κενά, όπως σχολίασε αξιωματικός που έχει γνώση της προανάκρισης. Για το λόγο αυτό η ανάκριση του νεαρού θα ήταν ολονύκτια προκειμένου να αποσαφηνιστούν (και με την συνδρομή των ιατροδικαστών) όλα τα στάδια αυτής της δολοφονίας-θρίλερ, από το σημείο στο οποίο έγινε η επίθεση μέχρι το σημείο που πέταξε την Αμερικανίδα στην σπηλιά.

Ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ήταν σεξουαλικό. Ο ίδιος πάντως εξεταζόμενος νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) φέρεται να είπε: «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό».

Από Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top