ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος δρόμος με λάδια – Τραυματισμός μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος δρόμος με λάδια – Τραυματισμός μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επικίνδυνο οδόστρωμα στη Λεμεσό μετά από ρίψη λαδιών, με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Όπως πληροφορούμαστε, οδόστρωμα στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' προς οδό Πέτρου Τσίρου στη Λεμεσό γέμισε με λάδια με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (18/7), υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δρόμος στη Λεωφόρο Μακαρίου, έξω από το Debenhams Apollon, έχει γεμίσει με λάδια με αποτέλεσμα οδηγός να χάσει τον έλεγχο μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και όχημα του Δήμου Λεμεσού, όπου συνεργείο ανέλαβε τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

*To ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία για επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το περιστατικό, αναμένοντας την διερεύνηση του θέματος. 

Φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE