ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Με βροχές και καταιγίδα ο καιρός – «Παίρνει τα πάνω του» μετά - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Με βροχές και καταιγίδα ο καιρός – «Παίρνει τα πάνω του» μετά - ΠΙΝΑΚΑΣ

Εποχική χαμηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το βράδυ της Παρασκευής 19/07.

Το βράδυ της Πέμπτης 18/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα στα δυτικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 19/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο 20/07, την Κυριακή 21/07 και τη Δευτέρα 22/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή 18/07 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top