Ούτε Γιαννιώτας, ούτε Γκάκπε – Οι δύο επιλογές Αυγουστή που δεν περίμεναν πολλοί

Ούτε Γιαννιώτας, ούτε Γκάκπε – Οι δύο επιλογές Αυγουστή που δεν περίμεναν πολλοί

Στον πάγκο έμειναν οι Γκάκπε και Γιαννιώτας με τους Φακούντο Περέϊρα και Ντιέγκο Αγκίρε να παίρνουν θέση βασικού στο σχήμα του Απόλλωνα κόντρα στην Ζαλγκίρις. Στον πάγκο ο Γιούστε λόγω τραυματισμού.

Αν και ο Περέϊρα είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού εντούτοις το ξεπέρασε και κόντρα στις προβλέψεις ο Αυγουστή τον έριξε από την αρχή ως παρτενέρ του Ζελάγια.

Από εκεί και πέρα στα άκρα της επίθεσης είναι οι Αγκίρε και Πίττας με τους Γκάκπε και Γιαννιώτας να μένουν τελικά στον πάγκο.

Από την άλλη ο Γιούστε που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού έμεινε στον πάγκο με τους Ουεντραόγκο και Σάλαι να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Μολ, Σακέττι, Πίττας, Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Περέιρα, Ουεντραόγκο, Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Σαλάι και Βασιλείου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE