Η… ΚΙΝΗΣΗ Ορτέγα στο Instagram που «φωτογραφίζει» Ομόνοια

Η… ΚΙΝΗΣΗ Ορτέγα στο Instagram που «φωτογραφίζει» Ομόνοια

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όμως τώρα οδεύει προς Κύπρο και Ομόνοια.

Ο λόγος για τον 28χρονο Μικαέλ Ορτέγα, με τον οποίο η Ομόνοια είναι κοντά σε συμφωνία.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ορτέγα έφυγε από την πατρίδα του, όπου βρισκόταν για διακοπές και αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφίες από το αεροπλάνο.

Η λογική λέει πως ο Ορτέγα ταξιδεύει για να κλείσει την συμφωνία με την επόμενη του ομάδα, η οποία αναμένεται να είναι η Ομόνοια, εφόσον πάνε όλα καλά.

Οι αναρτήσεις του:

«Αντίο, θα μου λείψετε», έγραψε ο Ορτέγα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE