Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίσκι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ σε περίπτωση που προκριθεί από τα ματς με Άρη Θεσσαλονίκης.

Εάν και εφόσον ΑΕΛ και Τσουκαρίσκι πάρουν την πρόκριση τότε οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα συναντηθούν με έναν πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ και νυν τεχνικό διευθυντή της Τσουκαρίσκι, τον Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς.

Ο 41χρονος σήμερα Μιροσάβλιεβιτς ή «Μίρο», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε στην Κύπρο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα από το 2008 μέχρι το 2011 με μεγάλη επιτυχία. Επίσης αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για μια σεζόν το 2011-12.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE