Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίσκι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ σε περίπτωση που προκριθεί από τα ματς με Άρη Θεσσαλονίκης.

Εάν και εφόσον ΑΕΛ και Τσουκαρίσκι πάρουν την πρόκριση τότε οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα συναντηθούν με έναν πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ και νυν τεχνικό διευθυντή της Τσουκαρίσκι, τον Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς.

Ο 41χρονος σήμερα Μιροσάβλιεβιτς ή «Μίρο», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε στην Κύπρο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα από το 2008 μέχρι το 2011 με μεγάλη επιτυχία. Επίσης αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για μια σεζόν το 2011-12.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE