ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναστατωμένος ο  Τζιωνής – «Έφυγε» η γιαγιά του

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναστατωμένος ο  Τζιωνής – «Έφυγε» η γιαγιά του

Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του εκ των κατηγορούμενων για το διπλό φονικό στον Στρόβολο, Λοΐζου Τζιωνή.

Της Γεωργίας Παππούτα

Απεβίωσε η γιαγιά του Λοΐζου Τζιωνή, Θεονίτσα Τζιωνή.

Η Θεονίτσα Τζιωνή μεγάλωσε τον Λοΐζο από την ηλικία των δυο χρόνων, με τον κατηγορούμενο της υπόθεσης να έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί της.

Κατά τη διαδικασία της Τρίτης 23/07, ο δικηγόρος του Τζιωνή, Ανδρέας Αναστάσιου, είπε στο Δικαστήριο πως ο πελάτης του δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη διαδικασία λόγω του πένθους του.

Ο Λοΐζος Τζιωνή, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αναστατωμένος για τον χαμό της γιαγιάς του με την διαδικασία να παίρνει αναβολή λόγω του πένθους του κατηγορούμενου.

Όσον αφορά την αδιαθεσία του Λοΐζου Τζιωνή την Δευτέρα 22/07 εκείνη οφειλόταν σε πιθανή γαστρεντερίτιδα και έλαβε ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE