ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε το… ΜΠΑΜ με Φεκίρ!

Ανακοίνωσε το… ΜΠΑΜ με Φεκίρ!

Η μεγάλη νικήτρια στη διεκδίκηση της υπογραφής του Ναμπίλ Φεκίρ είναι τελικά η Μπέτις, η οποία ανακοίνωσε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό για τον οποίο διέθεσε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φεκίρ, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τη Λίβερπουλ αλλά η μεταγραφή του χάλασε λόγω ιατρικών (τουλάχιστον έτσι τόνισαν από το αγγλικό κλαμπ), μετακινείται από τη Λυών και το Championnat στη LaLiga για να παίξει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Η Μπέτις τον ανακοίνωσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (μέχρι το 2023), έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μπορούν να γίνουν 30 εκατ. βάσει των μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στη συμφωνία, ενώ, η Λυών απέκτησε 20% ποσοστό μεταπώλησης.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top