ΚΥΠΡΟΣ

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί είτε το θέλουν είτε όχι

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί είτε το θέλουν είτε όχι

Με χθεσινές του δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ανεξάρτητα αν θα είναι με Κυπρίους διαιτητές η όχι

Αναλυτικά ο κ Κουτσουκούμνης ανέφερε

«Αυτό το οποίο έχω γράψει ουσιαστικά το εννοώ και εκφράζει την ΚΟΠ. Ότι Δεν θα πρέπει να εγκλωβιστούμε στις ενέργειες των διαφόρων τραμπούκων. Αυτές οι ενέργειες έγιναν και θα γινονται  είτε γιατί κάποιοι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι με τις διαιτησίες που παίρνουν από τους συγκεκριμένους διαιτητές, είτε γιατί κάποιοι θέλουν να καθυστερήσουν το πρωτάθλημα για καμιά-δυο βδομάδες ούτως ώστε κάποια αποθεραπεία να γίνει σε ποδοσφαιριστές των ομάδων τους ή να εξυπηρετήσουν συμφέροντα της ομάδας τους, εν αγνοία βεβαίως των διοικούντων. Αύριο υπάρχει η σύσκεψη των ΣΔΚ, είμαι προσκεκλημένος και η θέση μου είναι ξεκάθαρη: Αν οι διαιτητές αποφασίσουν να μην συνεχίσουν την διαιτησία για την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες εβδομάδες, τότε η μόνη επιλογή είναι να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς αυτούς Εκφράζω την συμπάθεια μου προς τον κύριο Τράττο. Ενδεχομένως να είναι χειρότερα από ότι φανταζόμαστε γιατί μπορεί να υπάρχουν και συνέπειες στην εργασία του. Όμως θα σταθούμε δίπλα τους με όποιο μέσο μπορούμε, μπορεί να ληφθούν και αποφάσεις για αποζημιώσεις των ζημιών που γίνονται όμως το πρωτάθλημα θα πρέπει να τελειώσει και το καλοκαίρι να συζητήσουμε την όλη κατάσταση»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top