ΚΥΠΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Ερμή για την Πάφο FC

Η ανακοίνωση του Ερμή για την Πάφο FC

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής Αραδίππου μετά την τοποθέτηση της Πάφου fc ότι αναιρεί την πρώτη της τοποθέτησή στην αύξηση των ομάδων από τις 12 σε 14 για το νέο πρωτάθλημα

 

Μετά τα όσα ανακοινώθηκαν με την λήξη της σημερινής σύσκεψης στην Κ.Ο.Π. και μετά από ομόφωνη απόφαση  όλων των μικρομεσαίων ομάδων να αυξηθούν οι ομάδες από 12 σε 14, εντούτοις μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα Πάφος F.C με επίσημη ανακοίνωση της διαφοροποίησε την αρχική της απόφαση.

Το γεγονός αυτό δεν μας επηρεάζει και ούτε μας ανησυχεί γιατί δεν μένουμε ακάλυπτοί απ’ τους ψήφους που χρειαζόμαστε. Με τους κρυμμένους άσσους που έχουμε στα μανίκια μας και που θα τους αποκαλύψουμε την μέρα της ψηφοφορίας θα δείξουμε γιατί είναι θετική αυτή η κατάσταση για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάφου.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top