ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα η… ΕΚΤΕΛΕΣΗ! Ο παίκτης που έχει στραμμένη την προσοχή πάνω του, η κίνηση – έκπληξη Κέρκεζ και οι νέοι

Τώρα η… ΕΚΤΕΛΕΣΗ! Ο παίκτης που έχει στραμμένη την προσοχή πάνω του, η κίνηση – έκπληξη Κέρκεζ και οι νέοι

Ο ένας εκ των στόχων που έθεσε για το πρώτο επίσημο της παιχνίδι για τη σεζόν 2019-2020 εκπληρώθηκε.  Η κυπελλούχος Κύπρου μέσα στο «φρούριο» Ευρωπαϊκών διοργανώσεων όπου συμμετείχε μέχρι στιγμής ο Άρης Θεσσαλονίκης, το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου είναι αήττητος, έφερε την ΑΕΛ να φεύγει από εκεί μέσα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο ένας στόχος που τέθηκε από την ΑΕΛ ταξιδεύοντας για τη Θεσσαλονίκη για την πρώτη μάχη με τον Άρη ήταν να μην δεχθεί γκολ, κάτι που κατάφερε.  Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, φέρει την ΑΕΛ να παίζει μονάχα για ένα από τα τρία σημεία στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο «ΑΕΚ Αρένα».

Νίκη και μόνο νίκη, όποτε και εάν έρθει αυτή, στο 90λεπτο, στην ημίωρη παράταση ή στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, θα στείλει την ΑΕΛ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου περιμένει η Αούστρια Βιέννης.

Από χθες το πρωί που η αποστολή της ΑΕΛ επέστρεψε στη βάση της, όλοι σκέφτονται τη ρεβάνς.  Από σήμερα έπιασε δουλειά η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, μιας και χθες δόθηκε ρεπό, μετά την επιστροφή της αποστολής στη Λεμεσό.

Η προσοχή εστιάζεται στην κατάσταση του αρχηγού, Ντόσα Τζούνιορ.  Ο διεθνής Κυπροποιημένος αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προχθεσινό παιχνίδι, μιας και ένιωσε ενοχλήσεις στο ένα πόδι.  Μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις που θα του γίνουν θα φανεί κατά το πόσο θα είναι παρόντας ή όχι στην αποστολή του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.

Κακά τα ψέματα, στον Τζούνιορ βασίζει αρκετά και φέτος η αμυντική λειτουργία της ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Ντούσαν Κέρκεζ να μην τον έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι ρεβάνς απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τελικά, ο Βόσνιος κόουτς έκανε μία κίνηση – μικροέκπληξη, μπορεί να χαρακτηριστεί, στο προχθεσινό παιχνίδι.  Η απόφαση του να τοποθετήσει στο βασικό σχήμα τον Γουίλερ, αντί τον πιο έμπειρο και αρκετά καλά γνώστη του ποδοσφαίρου και των γηπέδων στην Ελλάδα, Αβραάμ, ήταν κάτι που εξέπληξε αρκετούς, αλλά εν τέλει ο πρώτος, αν και χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα αγώνα, είχε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά και βοήθησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα αξιοσημείωτα της προχθεσινής αναμέτρησης, η παρουσία της ΑΕΛ που… έσπασε για τα καλά τον ρυθμό που θέλησε να έχει ο Άρης, καθώς δημιουργούσε νευρικότητα στους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, όπου δεν έβρισκαν τον τρόπο να «ματώσουν» τα δίκτυα του Βοζίνια.

Επίσης, το επίσημο ντεμπούτο των δύο αποκτημάτων της ΑΕΛ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, Γκαζαριάν και Κάρλος, είναι στα αξιοσημείωτα από το προχθεσινό παιχνίδι, καθώς όταν και εφόσον προσαρμοστούν πλήρως στο «πετσί» της Λεμεσιανής ομάδας, φάνηκε ότι μπορούν να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό το επιθετικό κομμάτι των κυπελλούχων Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top