Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του αρχηγού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του αρχηγού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:

«Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας Νέων του Συλλόγου μας, Σταύρο Χριστοδούλου, ανακοινώνει η επιτροπή προγραμματισμού.

Ο Σταύρος, που είναι γέννημα θρέμα του ΑΣΙΛ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 15 αγώνες με την Ανδρική ομάδα (6 βασικός και 9 αλλαγή).

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία και πάνω απ’όλα σκληρή δουλειά!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE