ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλεφ: Ένας «μαέστρος» με… σομπρέρο των 2 εκατομμυρίων! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Άλεφ: Ένας «μαέστρος» με… σομπρέρο των 2 εκατομμυρίων! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς απέκτησε τον Άλεφ Ντο Σάντος, από την Μπράγκα, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε πολύ καλά στην Κύπρο, από το πέρασμα του στον Απόλλωνα τη σεζόν 2017-18, όμως ας μην προτρέχουμε. Θα φτάσουμε και εκεί.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 από την Πόντε Πρέτα, μετρώντας σε… ενάμιση σεζόν 43 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Την επόμενη σεζόν, το 2014 η Βραζιλιάνικη ομάδα τον έστειλε δανεικό στη Μαρσέιγ Β’ και έκτοτε ο Άλεφ δεν… ξαναγύρισε στην πατρίδα του.

Το 2015 η Μπράγκα, απέκτησε τα δικαιώματα του από την Βραζιλιάνικη ομάδα, και αγωνίστηκε μόλις μια φορά για 69’ με την πρώτη ομάδα, ενώ την υπόλοιπη χρονιά του 2015 την… έβγαλε στη β’ με 7 συμμετοχές. Έκτοτε, ακολούθησαν μόνο δανεισμοί.

Το 2016, ο Άλεφ, έφυγε για… άλλες πολιτείες. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος πήγε στο Κατάρ και στην Ουμ Σαλάλ, με 17 εμφανίσεις, βρίσκοντας στόχο 1 φορά.

Κάπου εκεί τον… έβαλε στο μάτι ο Απόλλωνας το 2017-18 και τον έφερε στην Κύπρο. Ο Άλεφ απέδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του (24 χρονών), και τα που άφησε στο γήπεδο ήταν πολύ καλά. Είχε μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα των γαλάζιων, με 41 συμμετοχές και έξι εξ αυτών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Τότε, η ΑΕΚ Αθηνών, είδε τις… αρετές του και το 2017 τον ζήτησε από την Μπράγκα ως δανεικό. Ξανά, ο Βραζιλιάνος έκανε μια φουλ χρονιά, με τους κιτρινόμαυρους της Αθήνας, δείχνοντας πολλά καλά στοιχεία. Σε  37 ματς σκόραρε δύο γκολ, ενώ οι 8 εξ αυτών των εμφανίσεων, ήταν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με την εθνική της χώρας του μετράει 5 συμμετοχές στην U-20 ενώ ήρθε δεύτερος στο παγκόσμιο κύπελλο των νέων το 2015 στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Άλεφ, είναι ένας παίκτης που έχει το… Βραζιλιάνικο στιλ παιχνιδιού! Το απολαμβάνει! Μπορεί να αγωνίζεται στο κέντρο, ωστόσο, είναι ένας τεχνίτης που λατρεύει την ντρίπλα «σομπρέρο» (όταν περνάει την μπάλα πάνω από αντίπαλο) ενώ τρέχει ασταμάτητα! Μπορεί με ευκολία να ηρεμήσει το παιχνίδι, και να το μοιράσει.

Η αξία του κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο, ενώ για να τον αποκτήσουν οι γαλαζοκίτρινοι, όπως λένε τα δημοσιεύματα, θα χρειαστούν κοντά στα 2 εκατ! Ο Βραζιλιάνος, έρχεται για δεύτερη φορά στην Κύπρο, γνωρίζοντας όλοι την κλάση του και είναι λογικό οι απαιτήσεις από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να είναι μεγάλες. Είδαν θετικά αυτή την προσθήκη και η αισιοδοξία ότι η ομάδα «ανεβαίνει» είναι μεγάλη!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top