ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ενδιαφέρον στοιχείο για Ζαχίντ! Πότε… ανέβηκε ο Κολοβός και η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ της νέας ταλεντάρας

Το ενδιαφέρον στοιχείο για Ζαχίντ! Πότε… ανέβηκε ο Κολοβός και η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ της νέας ταλεντάρας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Φένλο, παίρνοντας την τρίτη νίκη του σε τέσσερα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, σε ένα ματς που ντεμπούταραν με την πράσινη φανέλα ο Γκαγιάς Ζαχίντ και ο Ζοάο Νούνες. Οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι προφανώς θέλουν ακόμα χρόνο για να εγκλιματιστούν στην ομάδα.

Πάντως, ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Ζαχίντ, που αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, είναι πως έδειξε να απελευθερώνεται και να ανεβάζει την απόδοσή του μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουζούκη, όταν πέρασε στο ματς ένας πιο αμυντικογενής μέσος, ο Χρήστος Δώνης.

Ο Νορβηγός είναι «ντελικάτος» ποδοσφαιριστής, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία με τον Έλληνα άσο. Δείχνει να αποδίδει καλύτερα ως «δεκάρι» και θα είναι πρόκληση για τον Γιώργο Δώνη να τον χωρέσει στην ενδεκάδα μαζί με τον Μπουζούκη.

Εντυπωσιάζουν Διούδης και Χατζηγιοβάνης

Ο κορυφαίος παίκτης του Τριφυλλιού στο σημερινό ματς ήταν ο Σωκράτης Διούδης, που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ το «κλειδί» της νίκης αποτέλεσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που για ακόμα ένα ματς έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Τριφυλλιού.

Οι δυο προαναφερθέντες παίκτες πρωταγωνιστούν σε μεταγραφικά σενάρια, αφού έχουν προσελκύσει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, και το γεγονός ότι εντυπωσιάζουν στα φιλικά ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές τους.

Ειδικά για τον «Χάτζη», τα πράγματα έχουν περιπλεχθεί, μιας και φέρεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσει να τον κρατήσει, θα πρέπει να τον πουλήσει και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έλληνας εξτρέμ είναι πιο ανεβασμένος από ποτέ, στοιχείο που πάντα μετράει στη μεταγραφική αγορά.

Βελτιωμένοι Καμπετσής και Κολοβός, «αποκάλυψη» ο Ζαγαρίτης

Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος… εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Φεντερίκο Μακέντα με τον καλύτερο τρόπο. Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησής του μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην προετοιμασία. Παράλληλα, έστειλε και «μήνυμα» στον Δώνη πως αξίζει μία ευκαιρία, παρότι βρίσκεται πίσω αυτή τη στιγμή από τους Μακέντα και Βέργο.

Καλή παρουσία είχε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ανέβηκε όταν άλλαξε ρόλο. Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε ως εξτρέμ, όμως όταν ο Δώνης τον πέρασε σε θέση δεύτερου φορ, αποτέλεσε τον κορυφαίο του Τριφυλλιού μετά τον Χατζηγιοβάνη.

Τέλος, εξαιρετική ήταν η απόδοση του αριστερού μπακ, Βασίλη Ζαγαρίτη, που έκανε σπουδαία δουλειά στα άκρα, εντυπωσιάζοντας με τα ανεβάσματα και τη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top