ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aν πάνε ΔΕΞΙΑ τα πράγματα, θα «ΠΝΙΓΕΙ» και η μουρμούρα!

Aν πάνε ΔΕΞΙΑ τα πράγματα, θα «ΠΝΙΓΕΙ» και η μουρμούρα!

Επέστρεψε η μουρμούρα τα τελευταία 24ωρα, στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα. Με αφορμή την ήττα της ομάδας στο Δουβλίνο από την Σάμροκ Ρόβερς. 

Το 2-1 δεν ήταν καταστροφικό αποτέλεσμα για τους κυανόλευκους, αλλά «χαλάστηκαν» αρκετοί υποστηρικτές τους, επειδή η ομάδα δεν έβγαλε ικανοποιητική εικόνα στην επανάληψη, ήρθε κι η ματσαράγκα του Σακέτι στο φινάλε να τους ξενερώσει λίγο παραπάνω.

Όσοι γνωρίζουν τη «ψυχοσύνθεση» και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ομάδα κάποιοι οπαδοί της, μπορούν να καταλάβουν πόσο επιβεβλημένη ανάγκη είναι, να πάνε… δεξιά τα πράγματα την Πέμπτη το βράδυ στον επαναληπτική της Λευκωσίας.

Πιθανή εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση, δεν θα φέρει μόνο τα… αναμενόμενα αγωνιστικά, ψυχολογικά και οικονομικά οφέλη. Θα αποτελέσει και το ιδανικό φάρμακο για να «πνιγεί» η μουρμούρα και η… «αναζωπύρωση» του κλίματος εσωστρέφειας μέσα στον κόσμο του Απόλλωνα.

Μπορούμε να κατανοήσουμε επίσης, το ότι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, τόσο ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, όσο κι οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχτισαν (και συνεχίζουν ακόμα να την χτίζουν) την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ιρλανδοί δεν είναι ομάδα της πλάκας, εννοείται ότι αύξησαν τις πιθανότητες τους να περάσουν αυτοί στον Γ’ προκριματικό, μετά τη στενή νίκη στο σπίτι τους.

Όμως, ένας Απόλλωνας βελτιωμένος σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με τον αγώνα έξω και πιο δεμένος στο αμυντικό κομμάτι, μπορεί να ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή του.

Η υποστήριξη του κόσμου, θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη, σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Κάουνο Ζακλγκίρις στο ΓΣΠ πριν μιάμιση εβδομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top