ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Προσπάθησε να διαφύγει μέσω αεροδρομίου ο 46χρονος που φέρεται να διέπραξε την απόπειρα φόνου εναντίον της γυναίκας από τι Σρι Λάνκα, το πρωί της Δευτέρας (29/7) στο Ζακάκι.

Ο 46χρονος που κατάγεται επίσης από την Σρι Λάνκα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 49χρονης, εντοπίστηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι Αρχές είχαν δώσει τα στοιχεία του σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το νησί, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία έδινε στην δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη αλλά και τα στοιχεία του. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 75χρονος Ε/κ ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που μετέφερε τον δράστη στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE