ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει Αζερμπαϊτζάν ο ΑΠΟΕΛ – «Καθάρισε» η Καραμπάγκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει Αζερμπαϊτζάν ο ΑΠΟΕΛ – «Καθάρισε» η Καραμπάγκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

H αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι Καραμπάγκ καθώς επικράτησε της Ντάνταλκ με 3-0 εντός έδρας και σε συνδυασμό του 1-1 του πρώτου αγώνας στην Ιρλανδίας θα βρεθεί στον δρόμο των γαλαζοκίτρινων.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Ρομέρο και έθεσε επικεφαλής τους γηπεδούχους, με το 1-0 να… συνοδεύει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο β’ 45λεπτο, ο Αΐλτον ήρθε να «σφραγίσει» την πρόκριση των Αζέρων με γκολ στο 76′. Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ξανά ο Ρομέρο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ την Τρίτη 6 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μια βδομάδα αργότερα στο Αζερμπαϊτζάν στις 13 του ίδιου μήνα.

Καραμπάγκ (Γκουρμπάνοφ): Βάγκνερ, Μεντβέντεφ (82′ Χουσεΐνοφ), Μαμαντόφ, Σαντικόφ, Αΐλτον, Ρίτσαρντ, Μίτσελ (73′ Σλάτσεφ), Ρομέρο, Όζομπιτς (25′ Γκουιντάνα), Ζουμπίρ, Εμρέλι

Ντάνταλκ (Tζιλ): Ρότζερς, Χοαρέ (56′ Μάρεϊ), Κλίαρι, Μποΐλ, Γκάνον, Μακ Γκραθ, Σίλντς, Μακ Ελένεϊ (65′ Μάντνεϊ), Μάσεϊ, Ντάφι (77′ Κέλι), Χόμπαν

Διαιτητής: Svein Oddvar Moen (NOR)

Boηθοί: Magnus Lundberg, Isaak Elias Skjeseth Bashevkin (NOR)

Τέταρτος: Sigurd Kringstad (NOR)

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top