ΑΘΛΗΤΙΚΑ

GP Αυστρίας: Παρέμεινε νικητής ο Φερστάπεν! (BINTEO)

GP Αυστρίας: Παρέμεινε νικητής ο Φερστάπεν! (BINTEO)

Για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία Grand Prix ο νικητής κρίνεται με απόφαση των αγωνοδικών μόνο που αυτή τη φορά δεν είχαμε αλλαγή νικητή. Στην Αυστρία, ο Φερστάπεν ήταν εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία και τελικά θα είναι αυτός που θα κρατήσει τους βαθμούς της νίκης.

Ο Ολλανδός είχε μεγάλη μάχη με τον Λεκλέρκ για αρκετούς γύρους.

Στον 69ο ο Φερστάπεν κατάφερε να προσπέράσει τον Μονεγάσκο με τα μονοθέσια των δύο οδηγών να έχουν επαφή. Οι αγωνοδίκες αφού εξέτασαν το συμβάν έκριναν ότι ο Ολλανδός δεν έκανε κάτι παράνομο και έτσι ο Φερστάπεν κράτησε τη νίκη του, ενώ ο Λεκλέρκ παρέμεινε δεύτερος.

Νωρίτερα, για το συμβάν είχαν τοποθετηθεί με δηλώσεις τους οι δύο πρωταγωνιστές. Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε: «Είναι σκληρό να οδηγάς, αλλιώς πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας. Αν αυτά τα πράγματα απαγορεύονται ποιος ο λόγος να βρισκόμαστε στην Formula; Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε κάποια ποινή», ενώ από την πλευρά του ο Λεκλέρκ τόνισε: «Θα αφήσω τους αγωνοδίκες να αποφασίσουν, αλλά για εμένα μέσα από το μονοθέσιο ήταν ξεκάθαρο. Δεν ξέρω πως φάνηκε απέξω. Ήμουν στην εξωτερική πλευρά, όπως ακριβώς και έναν γύρο πριν. Τότε όλα ήταν εντάξει, μου άφησε χώρο στην έξοδο της στροφής, αλλά δεν το έκανε στον επόμενο γύρο και έτσι είχαμε επαφή».

Δείτε σε video το συμβάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top