ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεφάλαιο Κολοβός: Η στάση Ατρόμητου και Αναστασίου, το ποσό της Ομόνοιας και οι 170 χιλιάδες του… Βέλλιου!

Κεφάλαιο Κολοβός: Η στάση Ατρόμητου και Αναστασίου, το ποσό της Ομόνοιας και οι 170 χιλιάδες του… Βέλλιου!

Εδώ και αρκετό καιρό συντηρείται η φήμη πως ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού από την Ομόνοια λόγω φυσικά του… Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ήταν αυτός που τον περασμένο Ιανουάριο τον έφερε στο τριφύλλι, τον αναγέννησε και τώρα που αποχώρησε δημιουργούνται διάφορα σενάρια. Λογικό και ο παίκτης να έχει σε εκτίμηση τον Αναστασίου, όμως και η Ομόνοια πλήρωσε για να τον κάνει δικό της μόλις πριν λίγους μήνες.

Η αλήθεια είναι πως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το θέμα το έψαξε ο Ατρόμητος εδώ και μέρες όμως για την ώρα δεν έγινε καμία επίσημη ή ανεπίσημη κρούση καθώς τα οικονομικά στην ομάδα του Περιστερίου δεν το επιτρέπουν για την ώρα. Και από πλευράς Ομόνοιας αυτό βγαίνει και επίσημα ότι δηλαδή δεν έγινε καμία κρούση από καμία ομάδα για Κολοβό.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε το πιο ψηλό συμβόλαιο στον Ατρόμητο το πήρε ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες και θα παίρνει 170 χιλιάρικα τον χρόνο. Με αυτό ως δεδομένο αλλά και το γεγονός ότι η Ομόνοια πλήρωσε περίπου 100 χιλιάδες στην Μαλίν για να κάνει δικό της τον Κολοβό, είναι οι δύο αποτρεπτικοί… παράγοντες για τον Ατρόμητο.

Βέβαια, όπως μαθαίνουμε από Ελλάδα, οι του Ατρομήτου περιμένουν και εξελίξεις από την υπόθεση μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ σε άλλη ομάδα καθώς υπάρχουν πολλοί μνηστήρες και γράφονται μεγάλα ποσά. Εάν και εφόσον προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή, τότε οι Περιστεριώτες (ανήκε στον Ατρόμητο μέχρι το 2016) διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης στο 15%.

Εάν πάρουν ζεστό χρήμα και από αυτή την υπόθεση τότε ίσως να κινηθούν για Κολοβό και να κάνουν το χατίρι στον Αναστασίου. Όμως για την ώρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αν και είμαστε νωρίς στην μεταγραφική περίοδο ακόμη.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top