«Δεν ήταν ούτε θα γίνει φυγάς ή προδότης» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Δεν ήταν ούτε θα γίνει φυγάς ή προδότης» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ αναφέρει…

«Έγινε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ στην αίθουσα St.George στο Νίκος Σολομωνίδης.
Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έθεσε το θέμα της διαδοχής του από την Προεδρία της Εταιρείας , δήλωσε ότι δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ φυγάς ή προδότης και ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.
Απεύθυνε κάλεσμα και σήμανε γενικό συναγερμό προς τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την νέα προσπάθεια , αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και αντικάρτα , δηλώνοντας έτσι έμπρακτα την παρουσία του για την επόμενη μέρα και παράλληλα δείχνοντας προς όλους όσους επιθυμούν να έρθουν να επενδύσουν , την δυναμική του κόσμου της ΑΕΛ.

Ζήτω η ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE