ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοιτάζει την ΕΙΚΟΝΑ των οικονομικών ο Έλληνας…

Κοιτάζει την ΕΙΚΟΝΑ των οικονομικών ο Έλληνας…

Όπως γνωστοποίησε χθες το μεσημέρι η ιστοσελίδα μας, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου Άκης Έλληνας, δέχεται πιέσεις από συνεργάτες του και άλλους παράγοντες, για να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή. 

Για την ώρα δηλώνει ότι δεν έχει πολλή χρόνο, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, όταν λάβει καθαρή εικόνα των οικονομικών δεδομένων της ομάδας (εταιρίας) δεν αποκλείεται να πει το «ναι».

Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρίας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, Αντρέας Σοφοκλέους, την Παρασκευή όταν ανακοίνωσε την έξοδο του, γνωστοποίησε ότι οι μετοχές του μεταβιβάζονται στο σωματείο.

Θα πρέπει πλέον το Δ.Σ. του σωματείου, να καθορίσει το πλαίσιο που θα γίνεται η διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Γι’ αυτό και θα συγκληθεί προσεχώς έκτακτη συνέλευση, για να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη και να λάβουν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Είτε ο Άκης Έλληνας, είτε οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος ενδιαφερθεί να αναλάβει το βαρύ τιμόνι διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, το πρώτο πράγμα που θα τον απασχολήσει σοβαρά είναι το οικονομικό κομμάτι.

Υπάρχει το σταθερό έσοδο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (1,2 – 1,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), αλλά το σημαντικό είναι να βρεθούν κι άλλες πηγές εσόδων για να βγαίνει ο προϋπολογισμός.

Λογικό είναι επίσης, όποιος ενδιαφερθεί σοβαρά να διαδεχθεί τον Αντρέα Σοφοκλέους στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας, να γνωρίζει ποιες άλλες οικονομικές υποχρεώσεις υπάρχουν προς το κράτος ή αλλού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top