ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυστική ανάρτηση από πρώην πρόεδρο Απόλλωνα με ΑΙΧΜΕΣ προς Σωματείο και Ευσταθίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Καυστική ανάρτηση από πρώην πρόεδρο Απόλλωνα με ΑΙΧΜΕΣ προς Σωματείο και Ευσταθίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνεχίζεται ο ντόρος γύρω από το γυναικείο τμήμα Πετόσφαιρας του Απόλλωνα, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μετά την καυστική τοποθέτηση των οργανωμένων του Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που ανέφερε πως το τμήμα κινδυνεύει ακόμη και με κλείσιμο ακολούθησε η παρέμβαση από τον πρόεδρο του σωματείου, Μαρίνο Ευσταθίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε ανταπόκριση στο κάλεσμα του προ ημερών για στήριξη όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετική έκβαση.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο πρώην πρόεδρος του τμήματος, Ηλίας Σπύρου, ο οποίος άφησε αιχμές προς την νυν διοίκηση του σωματείου για κωλυσιεργία ενώ τόνισε πως είχε κάνει και ο ίδιος κρούση για στήριξη του γυναικείου τμήματος πετόσφαιρας όμως δεν βρήκε ανταπόκριση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Υπάρχουν στρατιές Απολλωνιστών που μπορούν να εμπλακούν και να ασχοληθούν με τα Τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Κατά καιρούς έγιναν προσπάθειες να εμπλακούν αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν άνοιξαν τις πόρτες του Σωματείου. Δεν θα σχολιάσω τη σημερινή ανακοίνωση του προέδρου του σωματείου. Γνωρίζει ο ίδιος ότι έγινε κρούση από μένα προ εβδομάδων για να στήσουμε ξανά την Πετόσφαιρα. Η κωλυσιεργία και η πρόφαση ότι «δεν υπάρχουν λεφτά» είχε ως αποτέλεσμα όλες οι κύπριες παίχτριες να υπογράψουν σε άλλες ομάδες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην παραπλανείτε τον κόσμο της ομάδας μας. Θα ήταν πιο τίμιο να πείτε ότι θέλετε να κλείσετε τα τμήματα γιατί ποτέ δεν σας ενδιέφεραν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top