Σοβαρή υπόθεση στη Λεμεσό: Στιγμές τρόμου για μαθητή δημοτικού - Άνδρας προσποιήθηκε τον φίλο της μητέρας του για να τον απαγάγει
Μια σοβαρή υπόθεση διερευνούν οι Αρχές στη Λεμεσό, αναφορικά με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από δημοτικό.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος περίπου 50 χλμ. κι έγινε ιδιαίτερα αισθητός στις πόλεις Μιναμισόμα και Σόμα.
Ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή καταστροφές, ούτε έχει εκδωθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.
Το πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima Daichi, που βρίσκεται κάπου 25 χλμ. νότια της Μιναμισόμα, υπέστη τρομερές ζημιές από το σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε το 2011.
Οι σεισμοί αποτελούν ένα συνηθισμένο γεωλογικό φαινόμενο για την Ιαπωνία, που αποτελεί μία από τις χώρες με την μεγαλύτερη σεισμική διέγερση, διεθνώς.
Στην Ιαπωνία καταγράφεται ποσοστό περίπου 20% των σεισμών που γίνονται παγκοσμίως, με μέγεθος 6 βαθμών ή μεγαλύτερο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις