ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο – Μάρτυρας ο γιος του Τομ Χανκς – VIDEO της συμπλοκής

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο – Μάρτυρας ο γιος του Τομ Χανκς – VIDEO της συμπλοκής

Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο και μάρτυρας στο συμβάν ήταν o γιος του πασίγνωστου ηθοποιού! 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ενα γκράφιτι σε έναν τοίχο. Τότε μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός με τα πολιτικά που κατά πληροφορίες υπηρετεί στο Α.Τ Αντίπαρου και έτυχε να περνάει από το σημείο που έγινε ο διαπληκτισμός, παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του και επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ενας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις ενώ κάποιοι ισχυρίζονται οτι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει με ιδιαίτερα βίαιο τροπο, όπως φαίνεται στις εικόνες που βιντεοσκόπησε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ένας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

Σύμφωνα πάντα με το protothema.gr ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που ανέβασε στο Instagram ο Τσετ Χανκς, το όργανο του Νόμου όχι απλώς δείχνει... υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθειά του να βοηθήσει αλλά στην κυριολεξία σπάει στο ξύλο τον τουρίστα.

Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον αστυνομικό να συνεχίσει να χτυπάει τον απροστάτευτο τουρίστα ο οποίος φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται στο σώμα και στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις. 

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς δόθηκε εντολή να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του τουρίστα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνθήκες του περιστατικού, ο γιος του Τομ Χανκς κατέθεσε στην αστυνομία πως ο νεαρός παραθεριστής με καταγωγή από την Καρδίτσα ήταν αυτός που γρονθοκόπησε πρώτος τον αστυνομικό. Ωστόσο αυτή ακριβώς την επίθεση δεν κατάφερε να καταγράψει ο Τσετ Χανκς με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς πριν ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ δύο παρεών με αφορμή το graffity που προσπάθησε να κάνει ο νεαρός Καδριτσιώτης πάνω στο κάστρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top