Πρώτος προπονητής που παίρνει κίτρινη στην Αγγλία ο Γκουαρδιόλα! (BINTEO)

Πρώτος προπονητής που παίρνει κίτρινη στην Αγγλία ο Γκουαρδιόλα! (BINTEO)

Έγραψε ιστορία ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Έγινε ο πρώτος προπονητής στην Αγγλία που αντικρίζει κίτρινη κάρτα! 

Νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο και πλέον έχουμε αρχίσει σταδιακά να τους συναντάμε, όπως για παράδειγμα η κίτρινη κάρτα που αντικρίζουν οι προπονητές, αντί για την… απευθείας αποβολή από τον πάγκο.

Στον τελικό του Community Shield, o Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε ο πρώτος προπονητής στην Αγγλία, που έπεσε… «θύμα» των νέων κανονισμών, αφού αντίκρισε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Πάντως, ακόμα και ως αρνητικός πρωταγωνιστής έγραψε ιστορία, αφού δική του είναι και αυτή η πρωτιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE