ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ τον τρόπο για να βάλει τις βάσεις ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ! (Πιθανή ενδεκάδα)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ τον τρόπο για να βάλει τις βάσεις ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ! (Πιθανή ενδεκάδα)

Τέλος τα ψέματα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς αντιμετωπίζει την Καραμπάχ για τον πρώτο αγώνα της γ’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να πάει με το πάνω χέρι στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως δήλωσε και ο Πάολο Τραμετσάνι, οι παίκτες του βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και αυτό μόνο θετικό είναι για τους γαλαζοκίτρινους. Ο λόγος; Απλός. Θα πρέπει να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, με ομοιογένεια, όπως είναι η Καραμπάχ.

Οι παίκτες του Ιταλού κόουτς είναι πανέτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ, και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης και ταυτόχρονα να «σφραγίσουν» την είσοδο τους σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην πράξη, βέβαια, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πολύ πιο δύσκολα. Όμως οι πρωταθλητές ξέρουν από δυσκολίες, και ουκ ολίγες φορές κατάφεραν να κάνουν… δυνατά τα αδύνατα. Ωστόσο, αδύνατα τα πράγματα κόντρα στους Αζέρους δεν τα λες. Είναι ναι μεν μια καλή ομάδα, όμως ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ που θα προσεγγίσει σωστά το παιχνίδι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο ΤΑΜΑΡΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάολο Τραμετσάνι, θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να δουν αν ο Τάμαρι αγωνιστεί. Τότε, η ομάδα θα παρουσιαστεί με ένα 3-5-2. Αν, όμως, ο Ιορδανός δεν τα καταφέρει, ο Ιταλός θα «γυρίσει» το σύστημα σε 3-4-3.

Την εστία των πρωταθλητών θα υπερασπιστεί ο Βιντ Μπέλετς. Τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Βούρος, Σάβιτς και Ιωάννου, ενώ ως μπακ – χαφ θα αγωνιστούν ο Γιάκολις (δεξιά) και ο Μιχαΐλοβιτς (αριστερά).

Στο χώρο του κέντρου, ο Γκέντσογλου θα αγωνιστεί δίπλα στον Σόουζα, με τον Άλεφ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να κάνει την εμφανίσει του για πρώτη φορά με στην αρχική ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων.

Την τριάδα στη γραμμή κρούσης θα αποτελέσουν οι Ντε Βινσέντι, Πάβλοβιτς και Χαλένιους, με τον Αργεντινό και τον Σέρβο να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Ίσως, να προτιμηθεί ένας εκ των Μπέζιακ ή Βιντιγκάλ στη θέση του Χαλένιους από τον Τραμετσάνι.

Όλα αυτά, όμως, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να δώσει το παρών του ο Τάμαρι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top