Πριν τρεις εβδομάδες τον ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ – Τώρα θα του ΚΑΝΟΥΝ πρόταση;

Πριν τρεις εβδομάδες τον ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ – Τώρα θα του ΚΑΝΟΥΝ πρόταση;

Πριν τρεις εβδομάδες η στήλη, είχε γνωστοποιήσει πληροφορία, ότι μεγάλη κυπριακή ομάδα είχε βολιδοσκοπήσει τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. 

Ήταν πολλοί αναγνώστες, που κατάλαβαν ότι «φωτογραφίζαμε» τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Τώρα που «τρίζει», περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η καρέκλα του Πάολο Τραμετσάνι, το ερώτημα που προκύπτει, είναι κατά πόσον ο Πρόδρομος Πετρίδης θα κάνει επίσημη πρόταση στον Ισπανό κόουτς.

Βεβαίως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να «ξεμπερδέψουν» πρώτα με τον Τραμετσάνι.

Αν δεν υπήρχε το θέμα της σοβαρής αποζημίωσης, μάλλον θα ήταν ήδη στο δρόμο για την πατρίδα του ο Ιταλός τεχνικός.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE