Τι άλλο θα δούμε: Αστυνομική έρευνα επειδή… δεν έπαιξε σε φιλικό ο Ρονάλντο!

Τι άλλο θα δούμε: Αστυνομική έρευνα επειδή… δεν έπαιξε σε φιλικό ο Ρονάλντο!

Η απουσία του Πορτογάλου σταρ άφησε απογοητευμένους του Κορεάτες και προκάλεσε έρευνα των αρχών.

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας άνοιξε έρευνα για την υπόθεση της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο από το πολυδιαφημισμένο φιλικό της Γιουβέντους με ομάδα επιλέκτων της χώρας στη Σεούλ στις 26 Ιουλίου.

Ο Πορτογάλος σταρ έμεινε στον πάγκο με επίσημη δικαιολογία πως είχε ενοχλήσεις, ωστόσο η πλευρά των διοργανωτών ισχυρίζεται πως υπήρχε συμφωνία να αγωνιστεί για τουλάχιστον 45 λεπτά.

Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει οσμή απάτης στην υπόθεση και γι’ αυτό σε «έφοδό» τους στα γραφεία της εταιρείας που διοργάνωσε το φιλικό αναζήτησαν τα συμβόλαια με το ιταλικό κλαμπ.

Το συγκεκριμένο φιλικό παρακολούθησαν 66.000 θεατές πληρώνοντας εισιτήριο μέχρι και 295 ευρώ (!) για να παρακολουθήσουν τη Γιουβέντους και κυρίως τον πολύ δημοφιλή στην τεράστια αγορά της Ασίας Ρονάλντο.

Η απουσία του Ρονάλντο δεν ήταν το μόνο παράξενο στο συγκεκριμένο φιλικό, καθώς το ματς άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς οι «μπιανκονέρι» άργησαν να πάνε στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.