ΣΟΚ στη Μάντσεστερ Σίτι με Σανέ

ΣΟΚ στη Μάντσεστερ Σίτι με Σανέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Λιρόι Σανέ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να μπει άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση!

Πολύ άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Γερμανία αναφορικά με τον τραυματισμό του Λιρόι Σανέ, ο οποίος χτύπησε στον τελικό του Community Shield.

Όπως τονίζει η Bild, o Γερμανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα μπει στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Ο Σανέ που ήταν έτοιμος να μετακομίσει στην Μπάγερν σε μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πλέον θα μείνει στους πολίτες που χάνουν ένα πολύτιμο γρανάζι, που βοήθησε αφάνταστα πέρσι στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE