Νικηφόρο ξεκίνημα για Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου

Νικηφόρο ξεκίνημα για Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην πρεμιέρα τους στον Δ’ Όμιλο του World Τοur Star1 του Βαντούζ στο Λιχτενστάϊν. Οι M&M κέρδισαν τις Kaiser και Marxer από το Λιχτενστάϊν με 2-0 σετ. Παράλληλα, έκαναν μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Στο πρώτο σετ οι Μαριώτα και Μανωλίνα κέρδισαν με 21-18 ελέγχοντας το σετ. Στο δεύτερο σετ πιέστηκαν από τις γηπεδούχες, αλλά κέρδισαν στους έξτρα πόντους με 22-20 και τον αγώνα 2-0 σε 38 λεπτά.

Η επόμενη υποχρέωση των δυο αθλητριών μας είναι στις 19:00 το απόγευμα απέναντι στις Gorda και Andrea από την Κολομβία με στόχο την πρωτιά.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται την Κυριακή στην Κύπρο η Ολγκίν - Πότε θα δει τον ΠτΔ

Έρχεται την Κυριακή στην Κύπρο η Ολγκίν - Πότε θα δει τον ΠτΔ

Τη Δευτέρα στις 11 πμ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE