ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κουλούρης  έσωσε τον βαθμό για την Τουλούζ (BINTEO)

Ο Κουλούρης  έσωσε τον βαθμό για την Τουλούζ (BINTEO)

Με γκολ στο 89ο λεπτό και αφού λίγο νωρίτερα η Μπρεστ είχε χάσει πέναλτι για να «κλειδώσει» το ματς, χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του. Σπουδαίο διπλό για Σεντ Ετιέν 2-1 τη Ντιζόν. 

Γκολ με το «καλημέρα» στην Γαλλία σημείωσε ο Ευθύμης Κουλούρης που χάρισε έναν πόντο στη νέα του ομάδα, την Τουλούζ με το γκολ για την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Μπρεστ. Ο Έλληνας επιθετικός με σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων σκόραρε στο 89’ ενώ η Μπρεστ πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε κρατηθεί στον αγώνα με την επέμβαση του Ρεϊνέ στην εκτέλεση του Σαρμπονιέ. Η γηπεδούχος είχε προηγηθεί στο ματς με γκολ του Οτρέ.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Σεντ Ετιέν στην έδρα της Ντιζόν με 2-1, αφού με γκολ του Αμουμά και του Αχολού στο 5’ και το 11’ προηγήθηκε 2-0, για να μειώσει ο Ταβάρες με πέναλτι στο 34’. Δια πυρός και σιδήρου η νίκη για τη Νις με γκολ του Ντάντε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για την Νις 2-1 την Αμιέν. Ο Ερέλ έκανε το 1-0 απέναντι στην Αμιέν που είχε μείνει με δέκα από το 27’, για να έρθει η ισοφάριση από τον Ακολό στο 81’. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο 90+5’ έκανε το 2-1.

Η Ανζέ δεν πτοήθηκε από το γρήγορο τέρμα του Ντε Πρεβίλ στο 4’ και με τρία γκολ στο πρώτο μέρος εξασφάλισε τη νίκη. Ο Ραϊνέ-Αντελαϊντ στο 27’, ο Λανγκέ στο 33’ και ο Μανγκανί στο 44’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η Ρεν πέτυχε κι αυτή σπουδαία εκτός έδρας νίκη με γκολ του Μορέλ στο 6ο λεπτό και ενώ ο Ντελόρ στο 61’ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα. Παρά την αποβολή του Ταϊτ, η ομάδα της Βρετάνης κράτησε τη νίκη.

Στο ματς που έγινε νωρίτερα το απόγευμα, η Μαρσέιγ γνώρισε ήττα σοκ στην πρεμιέρα από τη Ρεμς με 2-0 στην έδρα της με τα γκολ του Ντιά στο 58′ και του Χιουν Γιουν Σουκ.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top