ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χλωμός» στο πρώτο, εξαιρετικός στο δεύτερο!

«Χλωμός» στο πρώτο, εξαιρετικός στο δεύτερο!

Οι «πράσινοι» είχαν πολλά αμυντικά κενά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη κυριάρχησαν και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπεσίκτας.

Οι «πράσινοι» είχαν πολλά αμυντικά κενά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη κυριάρχησαν και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπεσίκτας.
Δυο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι «πράσινοι» είχαν πολλά αμυντικά και μεσοαμυντικά κενά, με αποτέλεσμα τα δυο γκολ της Μπεσίκτας να έρθουν εύκολα. Πρώτα στο 5’ με τον Σεκτζίν 12′ και στη συνέχεια στο 38’ με τον Οκτάι.

Βέβαια, σε αυτό το διάστημα το «τριφύλλι» είχε καλές φάσεις, όπως το δοκάρι του Χατζηγιοβάνη στο 19’΄, αλλά παρουσίαζαν πάρα πολλά αμυντικά κενά και ήταν αργοί στις επιστροφές τους. Στο 4-3-3, η τριάδα στη μεσαία γραμμή με Δώνη, Ζαχίντ και Κολοβό, δυσκολευόταν πάρα πολύ στο να πιέσει και να είναι «θωρακισμένη». Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από το τέλος του 45λεπτου ο Μακέντα σκόραρε με κοντινό πλασέ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Κουρμπέλη αντί του Κολοβού και του Νούνες αντί του Κολοβέτσιου, «έσφιξαν» την ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός να μη δεχθεί ούτε μια φάση, να κυριαρχήσει και να αρχίσει να… σφυροκοπάει από την αρχή. Αφού έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ τα οποία εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβαζε συνεχώς στροφές, κυκλοφορούσε εξαιρετικά και απειλούσε.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 62΄ όταν έπειτα από φάση διαρκείας, ο Ινσούα με πείσμα πέρασε κάθετη μέσα στην περιοχή και ο Χρήστος Δώνης με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά, όταν Ζαχίντ με μαγική ασίστ με το αριστερό του έδωσε έτοιμο γκολ και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Θετική ήταν και η εμφάνιση του Μολό, που όταν μπήκε ως αλλαγή έδειξε δραστήριος, με έκρηξη, αλλά χωρίς επιτυχημένες σέντρες. Ο Γάλλος θέλει ακόμη χρόνο για να βρει ρυθμό και να δείξει τι αξίζει.

Εν ολίγοις, οι «πράσινοι» φεύγουν από την Τουρκία δείχνοντας δυο πρόσωπα. Το κακό του πρώτου μέρους στο μεσοαμυντικό κομμάτι και το εξαιρετικό του δεύτερου σε κάθε επίπεδο. Οι μεταγραφές αμυντικού χαφ και στόπερ κρίνονται αναγκαίες…

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»



Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top