ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει τη… ΜΕΓΑΛΗ απόφαση ο Ντολ – Eνδιαφέρει παίκτες και άλλες ομάδες

Παίρνει τη… ΜΕΓΑΛΗ απόφαση ο Ντολ – Eνδιαφέρει παίκτες και άλλες ομάδες

Εδώ και καιρό είναι… ανοικτό το θέμα ποιοι παίκτες θα είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και εάν θα παραχωρηθούν κάποιοι σε άλλες ομάδες.

Κυρίως, το θέμα αυτό αφορά τους δύο Κύπριους επιθετικούς, Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου, οι οποίοι ναι μεν έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά στην περασμένη σεζόν ήταν δανεικοί σε ΑΕΛ και ΕΝΠ, αντίστοιχα, ενώ με τον Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο αυτό το καλοκαίρι δεν πήραν συμμετοχή στα επίσημα παιχνίδια των πρωταθλητών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αλλαγή σκυτάλης της τεχνικής ηγεσίας, με τον Τόμας Ντολ να είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, βάζει το συγκεκριμένο ζήτημα να παίρνει… παράταση, μιας και ο Γερμανός κόουτς θα θελήσει ο ίδιος να περάσει από κόσκινο όλους τους παίκτες που είναι στο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας και εάν και εφόσον κάποιοι εξ αυτών δεν είναι στις βασικές του επιλογές, στα πλάνα του, τότε θα τους υποδείξει να πάνε κάπου αλλού για ν΄αγωνιστούν.

Βέβαια, είναι και η περίπτωση Γιώργου Εφραίμ, όπου η φημολογία με Τραμετσάνι στον πάγκο ήταν αρκετή στον ΑΠΟΕΛ, αλλά φαίνεται ότι με Ντολ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, όπως φυσικά και με Σόουζα και με ορισμένους άλλους παίκτες που δεν ήταν πρώτης επιλογής από τον πρώην τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων.

Πάντως, για Μακρή και Αντωνίου είναι στη… γωνιά και περιμένουν άλλες ομάδες για την τελική απόφαση από τον ΑΠΟΕΛ.

Εάν δεν τους κρατήσει ο ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2019-2020, τότε υπάρχουν ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είτε για τον έναν είτε και για τους δύο παίκτες.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει τελικά ο Ντολ με τους δύο αυτούς Κύπριους επιθετικούς και εάν δεν είναι στις επιλογές του, τότε ποια ή ποιες ομάδες θα τους διεκδικήσουν και αποκτήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top