ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάθετοι για Κωστή και… Ολυμπιακό – Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σε ερώτηση για μισό εκατ. ευρώ!

Κάθετοι για Κωστή και… Ολυμπιακό – Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σε ερώτηση για μισό εκατ. ευρώ!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον 19χρονο μέσο, Ιωάννη Κωστή.

Όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Λάζος η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δεν θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή την φετινή σεζόν καθώς κρίνεται πολύτιμος ενόψει της νέας περιόδου. Μάλιστα σε ερώτηση εάν έρθει πρόταση ακόμη και μισό εκατομμύριο ξεκαθάρισε πως είναι απαραίτητος και όσα χρήματα και αν τους δώσουν θα μπορούν στο μέλλον να τον πωλήσουν με περισσότερα.

Παράλληλα όμως επισήμανε πως θα σεβαστούν και τα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πληροφορίες για πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Κωστή: «Είναι κάποια πράγματα που τα περιμένεις, εμείς έχουμε μάθει να εκτιμούμε τους νεαρούς. Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και δυο βδομάδες για τον ποδοσφαιριστή από ομαδες του εξωτερικού. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, θα το διαχειριστεί η διοίκηση. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί φέτος, είναι πολύτιμος για μας ενόψει της νέας περιόδου. Δεν θα παραχωρηθεί οποιαδήποτε πρόταση και αν έρθει για τον παίκτη αυτή την περίοδο, αλλά θα καθίσουμε να δούμε το θέμα ως διοίκηση. Θα σεβαστούμε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη…».

Δεν παραχωρείται ακόμη και αν σας δώσουν μισό εκατομμύριο; «Είναι απαραίτητος στο ρόστερ, οποιαδήποτε χρήματα και να μας δώσουν μπορούμε να τα πάρουμε ίσως και περισσότερα τη νέα χρονιά, δεν θα παραχωρηθεί φέτος».

Για τα αγωνιστικά: «Με τον Φουστάρ δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Έχει ένα μικρό αιμάτωμα, από την άλλη ο Μαουρίσιο δεν είναι ακόμη έτοιμος, κάνει ατομικές προπονήσεις. Είχαμε το φιλικό του Σαββάτου και θα έχουμε ακόμη ένα την Τετάρτη με τον Εθνικό. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top