ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΡΕΣΕ στη διοίκηση της Ομόνοιας στο φιλικό με Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΡΕΣΕ στη διοίκηση της Ομόνοιας στο φιλικό με Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της εκφράζει την ευχαρίστηση της για την παρουσία οικογενειών στον φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση και τονίζει ότι στόχος είναι η αύξηση της παρουσίας οικογενειών στην πράσινη κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι με μεγάλη χαρά που διαπιστώσαμε, για ακόμη ένα παιχνίδι, την έντονη παρουσία οικογενειών στο γήπεδο στο φιλικό με την Ανόρθωση. Η χαρά μας έγινε ακόμη πιο μεγάλη διότι απόλαυσαν τον χρόνο που πέρασαν στο γήπεδο!

Η παρουσία οικογενειών αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους. Τα παιχνίδια μας θέλουμε και στοχεύουμε να αποτελούν και οικογενειακή έξοδο. Είναι ομολογουμένως πολύ όμορφη η εικόνα μιας οικογένειας ντυμένης με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να μοιράζεται στιγμές, συναισθήματα και αναμνήσεις δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη. Ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσα στην κάθε οικογένεια και την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μοναδικός και ιδιαίτερος.

Προσβλέπουμε σε ενίσχυση των συνθηκών που θα οδηγούν σε συνεχή αύξηση της παρουσίας οικογενειών στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top