ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ενόψει Αούστρια

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ενόψει Αούστρια

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων ενόψει του αγώνα με την Αούστρια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημέρωνει το φίλαθλο κοινό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι την Τετάρτη (14/08) στις 19:30 ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League με την Αούστρια Βιέννης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15/08, 20:00)
Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντριάν Σαρντινέρο.
Την ίδια ημέρα, στις 20:05 θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.
Νωρίτερα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Αυστριακών στο ΓΣΠ.
Προηγουμένως, ο τεχνικός της Αούστρια Βιέννης κ. Christian Ilzer θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε στις 18:30, στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ.
Οι προπονήσεις των δυο ομάδων θα είναι ανοιχτές στα Μ.Μ.Ε για 15 λεπτά.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top