Μένει ΚΥΠΡΟ ο Μόμο Σασί – Η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μένει ΚΥΠΡΟ ο Μόμο Σασί – Η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Καρμιώτισσα θα συνεχίσει την καριέρα του 32χρονος Μόμο Σασί, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Πολεμιδιών.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Κύπρο καθώς στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της Αγίας Νάπας, του Οθέλλου και της Αναγέννησης Δερύνειας.

Η ανακοίνωση:

SASSI OMAR MOHAMED
Με ακόμα μια ποιοτική προσθήκη ενισχύετε το ρόστερ της ομάδας.
SAASI OMAR MOHAMED γνώστης του Κυπριακού ποδοσφαίρου με διακρίσεις στις ομάδες που αγωνίστηκε αναμένετε ότι θα βοηθήσει στους στόχους της ομάδας.
Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι εντός των ημερών θα γίνουν ακόμα δύο προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών.
Μαζί για τη ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ που θέλουμε …….

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE