ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό με τους παίκτες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό με τους παίκτες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, μίλησε στη συνέντευξη τύπου στο Μπακού για την αυριανή ρεβάνς με την Καραμπάχ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα όσα είπε:

Αρχική τοποθέτηση του κόουτς: «Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά. Ξέρω πως έχω παίκτες που θέλουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Είχα τέσσερις προπονήσεις ήδη, όλοι πιστεύουν πως παίζουν σε ένα υπέροχο κλαμπ και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ακόμα και όσοι δεν το έκαναν στη Λευκωσία. Παίζουμε με πολλή αυτοπεποίθηση, ξέρουμε πως πρέπει να σκοράρουμε δυο φορές. Είμαι πολύ χαρούμενος από τις προπονήσεις ως τώρα, απόψε είναι η πέμπτη και βλέπω αυτό που θέλω να δω στους παίκτες μου για αυτό πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν έχει τα αποθέματα ο ΑΠΟΕΛ για να περάσει: «Τα λόγια είναι ένα κομμάτι και το να το κάνεις κάτι άλλο. Όλοι στην ομάδα ξέρουν πως πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Είχα χρόνο να τους συναντήσω, να μιλήσω μαζί τους και νιώθω πως ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε τις πιθανότητές μας και πως αυτές είναι υπαρκτές για να προκριθούμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω».

Για το αν το να αλλάξει η απόδοση σημαίνει πως θα αλλάξει σύστημα: «Καλή ερώτηση αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Θα δεις αύριο όταν ξεκινήσει ο αγώνας. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους παίκτες μου και μετά με τα ΜΜΕ. Πρέπει να περιμένετε λίγο».

Για το αν βρήκε λύσεις στις απουσίες: «Ναι ασφαλώς. Το σημαντικότερο είναι πως εμπιστευόμαστε τους πάντες και όλοι το νιώθουν. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, όπως ο Βούρος ή οι άλλοι δυο παίκτες, Σάβιτς, Άλεφ. Όμως, έχουμε πολύ καλό ρόστερ και δεν θέλω να σκέφτομαι τους παίκτες που δεν είναι εδώ αλλά αυτούς που είναι μαζί μας. Δίνω όλη μου τη δύναμη σε αυτούς».

Αν θα δει το ματς στον πάγκο: «Θα το δω από τον πάγκο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top